Klaus Iohannis, huiduit la Iași

Nu m-am supărat, este dreptul fiecărui român să aibă o părere. Cred că, per ansamblu, lucrurile merg bine. Este foarte trist că Moldova a rămas în urmă şi din acest motiv am venit cu premierul şi mulţi membri ai Guvernului, pentru a arăta solidaritatea şi preocuparea noastră. Vom rezolva problemele Moldovei„, a spus preşedintele Klaus Iohannis, la scurt timp după ce a fost huiduit la Iași, în timp ce își rostea discursul prilejuit de celebrarea a 161 de ani de la Mica Unire.

În discursul său, el nu a uitat să amintească faptul că România trebuie să scape de PSD și că e nevoie de anticipate.

„PSD vrea să blocheze toate reformele din Parlament” a spus Klaus Iohannis, la Iași, afirmație urmată de huiduileli. Cei aflați în apropierea președintelui au început să aplaude, pentru a acoperi huiduielile.

Președintele a continuat: ”De aceea avem nevoie de alegeri anticipate. Acesta nu este un moft, ci o dorință stringentă a societății pentru ca România să se schimbe în bine”. Dar huiduielile au continuat să se audă. Singurele momente în care părea că e în asentimentul celor prezenți în Piața Unirii au fost cele în care a precizat că este nevoie de autostrada către Moldova.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*