Klaus Iohannis respinge revocările. Viorica Dăncilă anunță că merge în Parlament

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri seara, că va merge în Parlament pentru a cere un vot de încredere pentru noul guvern remaniat, dând astfel curs solicitării în acest sens pe care o făcuse președintele într-o declarație de presă anterioară.

Viorica Dăncilă l-a criticat însă dur pe președintele Klaus Iohannis și l-a comparat cu fostul coleg de alianță, Călin Popescu Tăriceanu: „domni cu pretenții de bărbați de stat”.

Viorica Dăncilă s-a declarat profund dezamăgită de „spectacolul candidatului” Klaus Iohannis și i-a cerut să aducă probe pentru afirmația că guvernul pe care îl conduce este guvern corupt.

Premierul îl acuză pe președinte că nu și-a înțeles rolul și l-a acuzat de „sabotaj”, pentru că împiedică activitatea Guvernului.

„În ciuda tuturor acestor obstacolelor din ultimele zile şi a tuturor acestor domni cu pretenţii de bărbaţi de stat care din considerente electorale menţin instabilitate, noi ne vom continua activitatea. Vom merge în Parlament şi vom încerca să obţinem susţinerea necesară pentru a ne duce mandatul până la capăt. Şi spun acest lucru nu pentru că ne ţinem de scaune, aşa cum declară unii, ci pentru că avem o responsabilitate faţă de ţară şi faţă de români, avem responsabilitatea de a ne duce programul de guvernare până la capăt, aşa cum am promis în 2016”, a afirmat Viorica Dăncilă Palatul Victoria

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*