Linda Bărbulescu, medic de familie: Nu numai că nu am primit NIMIC din ce promitea Guvernul, dar nu găsim să cumpărăm nimic!

Linda Bărbulescu, medic de familie din Craiova, trage un semnal de alarmă cu privire la situația revoltătoare în care se găsesc medicii de familie în plină pandemie:

“Dupa o saptamana petrecuta in stare de urgenta, lucrurile s-au desfasurat fix cum ma asteptam – suntem pe cont propriu! Nu numai ca nu am primit NIMIC din ce promitea guvernul ( lucru previzibil ) dar nu gasim sa cumparam nimic ( se pun 3 sticlute de Igienol luate de la Kaufland de dimineata?). Cica suntem in linia 1, placa turnanta a sistemului medical care ne traseaza numai obligatii, dar nu ne ofera conditii sa indeplinim acele obligatii ( ce este nou?). Si se mai mira apoi de ce nu mai vor studentii sa se specializeze pe medicina de familie!…Sunt curioasa daca vor mai vrea sa fie carne de tun in urgente sau ATI. Dar probabil ca va fi mai puternica dedicarea unei meserii nemuritoare!”, susține medicul pe o rețea de socializare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*