Liviu Dragnea critică dur ANAF-ul și o amenință pe șefa instituției cu demiterea: “Sunt foarte nemulțumit, complet nemulțumit de ANAF”

Nemulțumirea șefului PSD pleacă de la o ordonanță referitoare la ANAF dată la sfârșitul anului trecut, cu câteva zile înainte de Revelion, Guvernul de atunci a aprobat ca funcționarii de la ANAF să primească 15% din încasările care provin din amenzi.

Șeful PSD critică în termeni duri ANAF-ul și o amenință pe șefa instituției, numită vara trecută, la instalarea premierului Mihai Tudose cu demiterea! Nemulțumirea șefului PSD pleacă de la o ordonanță referitoare la Agenția Națională de Administrare Fiscală dată la sfârșitul anului trecut, cu câteva zile înainte de Revelion, Guvernul de atunci a aprobat ca funcționarii de la ANAF să primească 15% din încasările care provin din amenzi.

” Guvernul condus de Dăncilă are obligația ca statul să aibă o relație de sprijin cu mediul de afaceri, nu o relație prin care se inventează pârghii, prevederi prin care se bagă lumea în pușcărie. Sunt foarte nemulțumit, complet nemulțumit de ANAF. Prin schimbarea de astă-vară se continuă practicile. Am înțeles că e o lege că se dau prime în funcție de amenzi. S-a dat drumul la vânătoare. Dacă va continua, șefa ANAF nu va rămâne. Doamnă Dăncilă știe asta.”, a declarat Liviu Dragnea, luni seara, la Antena 3.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*