Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, și-a dat demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut o foarte scurta declaratie de presa, joi seara, pe scarile din fata sediului institutiei in care a anuntat ca demisioneaza.

“Merg la Guvern si ii prezint doamnei prim-ministru demisia din functia de ministru al Justitiei. Domnia sa va decide ce face cu aceasta demisie, sigur, cel mai probabil o trimite la presedintele Republicii, in felul acesta domnia sa declanseaza procedura de remaniere prin solicitarea pe care a formulat-o si a trimis-o de aseara, are in acelasi timp si demisia mea si cel mai probabil o trimite la presedintele Republicii”, a spus Tudorel Toader cu vocea tremuranda.

Ministrul Justitiei a spus insa ca ramane in functie, pentru a asigura continuitate la Ministerul Justitiei, pana cand in Monitorul Oficial apare numele inlocuitorului sau.

“Iau in considerare ca orice autoritate trebuie sa aiba in vedere continuarea activitatii voi ramane in minister pana cand in Monitorul Oficial apare numele noului ministru al Justitiei”, a precizat Tudorel Toader.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*