Miting PSD vineri, la Craiova. Claudiu Manda: Vor fi 40.000 de oameni! Toți vom fi îmbrăcați în alb

PSD va organiza vineri, la Craiova, un miting electoral la care senatorul Claudiu Manda susține că vor participa 40.000 de oameni. Sâmbăta trecută, la Craiova a avut loc un miting electoral al PNL, dar Claudiu Manda susține că manifestația PSD nu este o replică la cea a liberalilor: “În județul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu PNL”.
Claudiu Manda, candidat al PSD la alegerile europarlamentare, a declarat, miercuri, că sunt multe organizații județene ale partidului care vor să organizeze mitinguri, iar prima manifestație va avea loc la Craiova vineri, de la ora 16.00.
“Vom prezenta și candidații, și mesajele de campanie electorală. Toți vom fi îmbrăcați în alb, vineri, la orele 16.00. Vor vedea și craiovenii, și doljenii la Craiova. Vor fi 40.000 de oameni. O să fie. Este spațiu pentru că se întinde destul demult în spate, spre Prefectură. Avem confirmările de la mai mulți. Sunt membrii noștri, smpatizanții noștri. S-ar putea să dureze o oră și un pic. Este în funcție de cei care vor adresa cuvântul”, a declarat senatorul Cladiu Manda, miercuri, la România TV, potrivit Mediafax.
Lista PSD la alegerile pentru Parlamentul European numără 43 de candidaţi și este deschisă de ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram şi de senatorul PSD Claudiu Manda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*