Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții

Normele după care vor funcționa terasele, începând de luni, i-au trecut din joc de gleznă direct la sprint pe administratori, care stau acum cu ruleta în mână și regândesc așezarea locurilor.

Chiar și la aceeași masă, clienții trebuie să lase un metru și jumătate între ei. Excepție fac familiile ori cei care locuiesc la același domiciliu, care se pot așeza unii lângă alții. Patru persoane, cel mult.

Centrul Vechi s-a animat, sâmbătă, după două luni în care a bătut vântul. Deocamdată, personajele principale sunt ospătarii și proprietarii de localuri. Mesele au fost spălate, curățate și, mai ales distanțate.

Ordinul publicat în Monitorul Oficial permite deschiderea teraselor, dar condițiile rămân stricte.

Pe lângă cei doi metri și faptul că nu aveți voie mai mult de 4 la o masă, nu aveți voie să luați meniurile sau solnițele de la masa din apropiere. Este interzis să mâncați în picioare, veți sta la masă pentru a limita mișcarea clienților pe terasă.

Una dintre reguli s-a trasformat pe loc în problema-problemelor. Persoanele care nu au același domiciliu și nici nu fac parte din aceeași familie trebuie să stea la o distanță de un metru și jumătate, dacă ocupă loc la aceeași masă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*