Oltenii cheltuie inteligent de Black Friday! Află și tu cum să nu te lași păcălit de ofertele comercianților în această zi!

An după an, românii așteaptă cu nerăbdare ziua de Black Friday, pentru a putea achiziționa diferite obiecte sau chiar cadourile pe care le vor oferi în timpul sărbătorilor de iarnă. Pentru că, așa cum bine știi, este ziua din an când majoritatea magazinelor fizice și online pun la dispoziția clienților cele mai bune oferte și reduceri. Prin urmare, este imperativ să abordezi această zi ca pe o oportunitate de a economisi pentru acele produse esențiale pe care oricum le-ai fi cumpărat.

Este posibil să te afli în categoria celor care economisesc bani pe tot parcursul anului pentru a cumpăra ceea ce doresc fără a face prea multe sacrificii financiare în luna noiembrie, dar, la fel de bine, poți opta pentru un credit online urgent de la Fixcredit, care este oferit în cele mai bune condiții contractuale, iar banii vor fi virați în contul tău în cel mai scurt timp.

Ai posibilitatea de a afla acum câteva modalități de a economisi bani în această zi, indiferent cât de tentante sunt ofertele din magazine.

Cum să cheltui inteligent?

Ultimele luni ale anului sunt cele în care oamenii sunt dispuși să cheltuie foarte mult, pe diverse lucruri pentru ei, dar și pentru cei dragi lor, de aceea trebuie să știi cum să faci cumpărături inteligente în această zi. În plus, campaniile de marketing profită din plin de această predispoziție și sunt create în așa fel încât vei ajunge să cheltui bani inclusiv pe articole de care chiar nu ai nevoie.

Și, indiferent că ai ales să economisești pe parcursul anului sau ai găsit o variantă optimă de a lua un împrumut convenabil pentru tine, trebuie să ții cont de următoarele aspecte:

  • Stabilește-ți un buget clar pe care să nu îl depășești în niciun caz
  • Fă-ți o listă cu toate produsele pe care ți-ai dori să le cumperi la ofertă și verific-o de mai multe ori, pentru a avea certitudinea că sunt necesități, nu mofturi
  • Compară ofertele din diferitele magazine online
  • Folosește cardurile de credit în mod responsabil
  • Dacă ai optat pentru un împrumut, plătește ratele lunare la timp, pentru a nu crește dobânda și astfel să ajungi să plătești mai mult decât valorează produsele achiziționate de Black Friday.

Care sunt trucurile pe care comercianții le folosesc pentru a-și crește vânzările?

Comercianții folosesc această zi de Black Friday în avantajul lor și apelează la tot felul de trucuri pentru a te determina să cumperi și să cheltui mai mulți bani decât stabilisei. Cele mai frecvente dintre acestea sunt:

  • Plasarea pe prima pagină a site-ului sau imediat lângă intrarea în magazin a produselor la prețuri foarte mici, de câțiva lei, astfel încât să ai tendința de a le adăuga în coș, știind că nu te vei mai întoarce acolo.
  • O altă strategie pe care retailerii o folosesc este umflarea prețurilor cu puțin timp înainte de Black Friday, astfel încât, în ziua respectivă, reducerea oferită să pară mult mai mare.
  • Prețurile de vânzare ale produselor sunt stabilite de reprezentanții unui magazin, pe baza unor criterii (baza de clienți, calendarul promoțional, anumite evenimente), de aceea, pentru același articol nu vei găsi același cost la retaileri diferiți. Prin urmare, verifică prețul în mai multe magazine.

Black Friday este considerat un eveniment imens pentru consumatorii de pretutindeni, iar dacă ești unul dintre cei care au o listă cu posibile achiziții, ține cont de toate informațiile de mai sus, astfel încât să te poți bucura de cele mai bune oferte și reduceri.

Sursa foto: pixabay.com

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*