Pentru el și pentru ea: TOP 7 Secrete ale unei relații de durată! Alungă monotonia din cuplu

După ani de zile, orice  relație suferă transformări. Chiar dacă iubirea este încă prezentă, flacăra pasiunii începe să mai pălească. Pentru a nu se instala monotonia este nevoie de puțin efort din partea ambilor parteneri. Fiindcă va cunoașteți deja foarte bine și nimic nu pare să mai surprindă în relația voastră este nevoie de câteva mici detalii care să resusciteze relația. Sau, cel puțin, să nu o lase să alunece pe panta plictisului.

Uite  7 idei cu care îți poți surprinde plăcut partenerul și care pot să aprindă din nou flacăra pasiunii dintre voi

  • Ιmbracă-te frumos chiar dacă o să îți petreci ziua doar în casă. Dacă partenerul  este obișnuit să te vadă doar în haine lălâi și nu foarte îngrijit/ă va avea parte de o surpriză plăcută. Un lucru minor, care poate schimba in bine relația voastră.
  • Pune la rece o sticlă cu vin,comandă ceva bun de mâncare și cumpără un neglije nou pentru partenera ta. Daca vrei să îi faci o surpriză iubitului poți să îți faci tu un astfel de cadou, de care se va bucura și el. Ai grijă ca în casă să fie o atmosferă relaxantă. Dacă partenerul este o persoană mai friguroasă, găsești cele mai bune panouri radiante pe internet .  Sunt perfecte pentru a încălzi orice spațiu, iar unele arată ca un tablou.
  • Organizează o ieșire cu prietenii. Chiar dacă nu o să fiți doar voi doi, într-o atmosferă romantică, vă veți relaxa. Glumele și buna dispoziție vă vor apropia și vă veți aduce aminte de începuturile voastre.
  • Cumpără bilete de avion și pregătește un city-break într-o destinație romantică și relaxantă. Încearcă să alegi o locație care să nu fie foarte cunoscută, dar care să aibă peisaje încântătoare. Cipru, de exemplu ar putea fi o variantă bună. Soarele străluncește pe cer mai bine de 300 de zile pe an, iar în orice lună vei merge, ai mari șanse să prinzi vreme bună. Dacă partenerul iubește mai mult sezonul rece și muntele, câteva zile la ski il vor face fericit, iar relația voastră va fi mai intensă
  • Cumpăra-i un cadou fără o ocazie anume. Cu siguranță va fi o surpriză plăcută.  O carte, un ceas, o bijuterie sau o invitație la teatru pot fi câteva variante care să se potrivească
  • Mergeți la plimbare prin locuri care să vă trezească amintiri frumoase. Locuri ce au creat momente deosebite, importante pentru voi, ca și cuplu. Parcul în care v-ați cunoscut, strada unde v-ați sărutat prima dată sau , de ce nu, locația unde întrebarea: “vrei să fii soția mea” a stârnit valuri de emoții
  • Luați cina în oraș măcar 1 dată pe săptămână, doar voi doi. Dacă aveți copii va fi o bună ocazie să discutați și să vă redescoperiți unul pe celălalt. Alegeți un local liniștit, cu o muzică relaxantă și, bineînțeles, cu un meniu pe gustul amândurora.

Îndiferent cât de mult v-ați distanțat , dacă mai există iubire, relația poate redeveni cea de altădată. Important este, ca din când în când să vă faceți timp pentru voi. Chiar dacă vă știți de mulți ani trebuie să vă îngrijiți, să aratați bine, să nu uitați de respect și să puneți în practică sfaturile de mai sus. Cu siguranță monotonia nu va mai avea loc în relația voastră!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*