Ponta: Sunt mândru că am votat acum trei ani moțiunea de cenzură

“Sunt foarte mândru că am fost unul dintre cei 235 care au votat acea moțiune de cenzură, așa cum toată viața am să fiu mândru că sunt unul dintre cei care am votat suspendarea președintelui de atunci. Nu m-am răzgândit, nu m-am împrietenit cu cei pe care i-am dat jos.

Cel mai important este că schimbarea n-a fost o întâmplare”, a afirmat Ponta în deschiderea evenimentului intitulat “Trei Ani — începutul sfârșitului regimului Băsescu — MRU — Predoiu”, care are loc la Palatul Parlamentului.

El a precizat că i-a invitat la acest eveniment pentru toți cei 235 de parlamentari care au votat pentru căderea Guvernului Ungureanu.

“În urmă cu exact trei ani, cetățenii românii au participat la un eveniment unic în cei 25 de ani democrație — schimbarea democratică prin moțiune de cenzură a unei majorități parlamentare și venirea la putere a opoziției printr-un program de guvernare pe care și astăzi îl avem.

Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care au făcut posibilă această schimbare istorică. Am considerat de datoria mea, ca inițiator al acestui eveniment, să-i invit pe absolut toți cei 235 de membri ai Parlamentului care au votat moțiunea de cenzură. Așa cred că este politicos, așa cred că este normal. Și le mulțumesc și celor care au venit, și celor care nu au venit”, a adăugat Ponta.

sursa: AGERPRES

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*