PSD, miting uriaș la Craiova

Un miting la care au participat în jur de 40 de mii de oameni a avut loc în această după-amiază, orele 16-18, în centrul orașului Craiova. La miting au participat atât craioveni, cât și simpatizanți din alte județe. Mitingul a avut ca scop lansarea candidaților partidului la europarlamentare.

La miting au participat majoritatea liderilor partidului, în frunte cu președintele Liviu Dragnea, Lia Olguța Vasilescu și Rovana Plumb. Numărul doi din partid, președintele executiv Viorica Dăncilă, a absentat, aflându-se într-o vizită oficială în Croația.

Liviu Dragnea a făcut o baie de mulțime la debutul mitingului, dând mâna cu zeci de participanți. Principalele declarații ale acestuia:

“- Prea mut timp ne-au spus că resursele noastre nu sunt ale noastre, că mai importante sunt interesele Europei decât interesele propriei țări, au fost minciuni oameni buni. Orice german, belgian, francez, olandez se gândește la țara lui. Dar, dacă România a fost condusă de oameni care au mers cu capul plecat. Dacă stai cu spinarea dreaptă, mai faci câte o hernie, dar cel puțin stai drept.

– Zeci de ani de zile și-au bătut joc de pământul nostru, au făcut ce au vrut ca să îngenungheze țara noastră.

– Îmi iubesc țara și m-am hotărât să-mi asum orice risc pentru țara mea. Oamenii pe care îi vedeți aici sunt oameni în care eu am încredere maximă. Niciunul nu ajungea pe această listă dacă nu era patriot, nu vrem să mai vrem standarde duble.

– Noi cerem companiilor străine să respecte legea din România și să respecte salariații români, așa cum îi respectă pe cei străini. Guvernarea noastră îi ajută să facă aceste venituri.

– Am tot văzut oficiali europeni care ne ceartă în ultimele luni. Ne ceartă pentru nimic, pentru ceva ce nu am făcut. De ce nu sunt interesați care sunt efectele guvernării PSD pentru viața oamenilor.”

Jandarmii din Craiova au ridicat din locul desfășurării mitingului un bărbat care avea asupra sa un cuţit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*