SCANDALOS! Cazul de la Caracal sau sfârșitul Guvernului Dăncilă. Intervenție BRUTALĂ a jandarmilor la casa familiei Melencu

Mai mulţi jandarmi şi poliţişti s-au prezentat, vineri după-amiază, în localitatea Dioşti, la locuinţa familiei Melencu, pentru a o duce pe mama Luizei la DIICOT, urmând să îi fie prelevate noi probe biologice. Scenele petrecute aici au fost de-a dreptul halucinante. 

Monica Melencu, mama Luizei, a spus că refuză să plece de acasă și, ulterior, a leșinat, având nevoie de îngrijiri medicale.

„Vor să mă ia cu forța. Îmi este foarte frică și imi este rău. Simt că nu mă pot tine pe picioare. Nu plec, să mă aresteze”, a spus mama Luizei înainte de a-și pierde cunoștința.

Bunicul fetei le-a strigat jandarmilor: „Ce aveți cu noi? De ce ne luați? Nu vrem funcții, nu avem de-a face cu politica. Lăsați-ne să trăim liniștiți”, după care a amenințat că își dă foc, fiind oprit de polițiști să se autoincendieze.

Transformarea victimei în agresor, intervențiile heirupiste și utilizarea discreționară a forței devin definitorii pentru o justiție tot mai lipsită de empatie și îndepărtată de cetățean. Reacția cetățenilor nu a întârziat să apară. Paginile de Facebook ale Ministerului de Interne, DIICOT și Jandarmeriei au strâns, în doar câteva ore, peste 5000 de comentarii cu referire la evenimentele petrecute în această după-amiaza.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*