Scriitoarea Lyana Galis lansează la București lucrarea „Voiaj la poarta sufletelor”, o carte despre fețele nevăzute ale realității

Miercuri, 20 noiembrie, de la ora 16.30, la librăria Mihai Eminescu din București, va fi lansată cartea Voiaj la poarta sufletelor, scrisă de autoarea italiană de origine română Lyana Galis. 

Având o predispoziţie spre observare, reflecţie şi filosofie existenţială, Lyana Galis a încercat încă din copilărie să interpreteze experienţele paranormale trăite, străduindu-se cu tot dinadinsul să le tălmăcească şi să-și explice legătura misterioasă dintre noi şi infinitul din care am luat fiinţă. Șansa de a trăi alături de Graham Hancock și Santha Faiia, soţia și colaboratoarea lui, i-a permis să aibă o viziune globală asupra vieţii, să înțeleagă că materia şi existenţa noastră pe Pământ nu sunt decât o fâşie îngustă a unei realităţi imense care nu poate fi cuprinsă de mintea rațională.

Despre misiunea recentului său proiect editorial, autoarea ne dezvăluie: „Noi suntem spirite care călătoresc într-o realitate efemeră, care are un început, dar și un sfârșit. Suntem ființe de lumină și trăim grație luminii informate care acționează în uniune cu energia și materia. În general, omul modelat de stilul de viață occidental se pierde în realitatea de zi cu zi, într-o rutină continuă, uitând de suflet și de adevăratele valori. Preocupările sale sunt legate de materie și aparență, căutându-și în ele fericirea. Nu materia însă, ci câmpurile subtile de energie și informații sunt cele care ar trebui luate în considerare, întrucât esența stă în nevăzut, în lumea noastră interioară, conectată cu Universul însuși.Multe dintre misterele abordate în această carte depășesc înțelegerea domeniului științific. Cu toate acestea, experimentele fizicii moderne pot explica o mare parte dintre fenomenele considerate în trecut paranormale.”

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*