Senat: Delegație parlamentară, în vizită la Ierusalim și Ramallah

Din delegația, care va fi condusă de președintele Comisiei pentru politică externă din Senat, Petru Filip, vor face parte Titus Corlățean, președinte al Comisiei speciale pentru aderarea României la spațiul Schengen, Ben Oni Ardelean, secretarul Comisiei pentru politică externă, Daniel Barbu și Florea Voinea, membri ai comisiei.

În cadrul vizitei în Israel, sunt programate întâlniri cu membri ai Knesset-ului, ai Guvernului și cu conducerea Camerei de Comerț Israel — România.

Potrivit unui comunicat de presă al Senatului transmis AGERPRES, în Palestina, delegația va avea întrevederi cu membri ai Consiliului Legislativ și ai Guvernului, precum și cu membri ai Fatah.

“Vor fi făcute o evaluare a relațiilor bilaterale și o analiză a situației din zonă și a procesului de pace din Orientul  Mijlociu și, de asemenea, se vor face demersuri privind o posibilă implicare politică a Parlamentului României în realizarea unei trilaterale Knesset, Consiliul Legislativ și Parlamentul României”, se arată în comunicat.

AGERPRES

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*