Simona Halep s-a calificat în optimile de finală la Australian Open

Simona Halep a trecut de Iulia Putințeva, scor 6-1, 6-4, în turul 3 al primului turneu de Mare Șlem din 2020 și s-a calificat în optimile de finală la Australian Open, acolo unde se va duela cu belgianca Elise Mertens.

Simona Halep a dominat autoritar începutul meciului cu Iulia Putințeva, iar jucătoarea din Kazahstan a fost enervată de jocul foarte exact al româncei. La 3-1 pentru sportiva noastră, adversara Simonei a avut un game în care nu i-a ieșit mai nimic la retur. Duelul dintre Halep și Putințeva a durat o oră și 19 minute iar prestația româncei noastre a fost apreciată și de presa internațională, care a reacționat imediat.
Tennis Channel: „În prima confruntare directă, finalista din 2018 și-a asigurat fără emoții prezența în optimile de la Australian Open după ce învins-o pe Iulia Putințeva, scor 6-1, 6-4. Cu un joc solid de pe linia de fund, cu o diferență de 11 lovituri câștigătoare față de lovitură neforțate, Simona Halep urmărește primul titlu după ce a reușit sezonul trecut la Wimbledon”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*