Simpozion Internațional la Universitatea din Craiova: “Perspective multidisciplinare de cunoaștere a ființei umane”

Joi, 06.02.2020, în Aula Mihai I a Universității din Craiova, se va desfășura simpozionul internațional “Perspective interdisciplinare de cunoaștere a ființei umane”, organizat de Asociația Culturală Oltenia, în parteneriat cu Școala Doctorală de Sociologie a Universității din Craiova și Comitetul Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii al Academiei Române. 

Peste tot în lume apar din ce în ce mai multe alternative la medicina clasică. Boala este o stare de „dezechilibru”, care afectează întreg organismul, diminuează bucuria, fericirea, poate distruge familia, evoluând în unele cazuri până la deces. Este important să nu se ajungă la boală, iar dacă nu se poate evita, este important ca aceasta să fie „eliminată” din organism pornind de la cauzele profunde, energetice, care au generat-o. Renumitul prof.univ.dr. Emilian Dobre, medic primar, va prezenta cele mai recente inovații în domeniul medicinei alternative.

La rândul său, scriitoarea Lyana Galis, autoarea romanului Voiaj la poarta sufletelor, va aduce în prim-plan adevărata natură a ființei umane, aceea de ființă de lumină.

Evenimentul este încununat de prezența extraordinară a maestrului Gheorghe Zamfir, românul al cărui nai a făcut să vibreze toate meridianele planetei.

Simpozionul va include o sesiune de comunicări științifice, care îi va avea drept protagoniști pe doctoranzii în domeniul Sociologie din cadrul Facultății de Științe Sociale a Universității din Craiova. Evenimentul este moderat de sociologul Dumitru Otovescu, prof.univ.dr. în cadrul aceleiași Facultăți.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*