Social-democrații se reunesc în CExN la sediul central al PSD.

Social-democrații se reunesc joi în Comitetul Executiv Național (CExN) la sediul central al PSD, la ora 14,00, potrivit unor surse din partid.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat miercuri seara, după ședința CExN al partidului care a decis retragerea sprijinului pentru premierul Sorin Grindeanu, că va fi convocată joi o nouă reuniune în care să se discute despre o propunere de prim-ministru care să fie înaintată președintelui Klaus Iohannis.

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat însă miercuri seara, la Palatul Victoria, că nu își va da demisia din funcție, decât după de șeful statului va numi un premier de la PSD.

Președintele Klaus Iohannis solicită soluționarea urgentă a crizei din interiorul coaliției de guvernare, a declarat joi purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

“Președintele solicită soluționarea urgentă a crizei din interiorul coaliției de guvernare pentru a se evita instabilitatea politică. Rezolvarea crizei interne a coaliției este strict responsabilitatea partidelor din care este alcătuită. Președintele garantează respectarea Constituției în cazul acestei proceduri”, a spus Dobrovolschi.

Sursa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*