Spitalul din Dăbuleni, mândria oltenilor. Renovarea spitalului a costat aproape 1,5 milioane de euro.

În timp ce multe spitale se zbat în sărăcie, cel de la Dăbuleni vine cu un exemplu pozitiv. Unitatea medicală are săli de operaţie moderne, saloane cu mobilă nouă şi aparatură de ultimă generaţie. Spitalul a fost reabilitat în 2012 cu bani de la Consiliul Judeţean

La Spitalul din Dăbuleni nu vezi pe nimeni nemulţumit. Nici pacienţi şi nici medici. Tehnica de ultimă oră îi ajută pe doctori să descopere repede suferinţele pacienţilor, iar aceştia sunt trataţi în condiţii demne de secolul 21. Aproximativ 5000 de oameni beneficiază de asistenţă medicală aici în fiecare an.

Spitalul are 10 secţii, 92 de paturi, iar camera de operaţii stă goală numai noaptea. În plus, pacienţii nu au nicio grijă în privinţa materialelor sanitare.

Tiberiu Ţenea este medic chirurg la un spital din Craiova. Lucrează şi la Dăbuleni din 2012. Şi-a pus experienţa şi cunoştinţele în slujba spitalului şi a ajutat la dotarea lui.

Renovarea spitalului a costat aproape un milion şi jumătate de euro, bani veniţi de la Consiliul Judeţean Dolj.

76 de cadre medicale lucrează aici, iar unitatea are inclusiv secţii de ATI, nou născuţi, boli infecţioase şi psihiatrie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*