Târgul de carte Gaudeamus își deschide astăzi porțile la Craiova. Participare record!

În perioada 27.02 – 3.03.2019, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, va avea loc o nouă ediţie a Târgului de carte Gaudeamus organizat de Radio România şi Radio Oltenia Craiova, sub semnul „Anului cărții în România”.

Organizatorii vorbesc despre un record în ceea ce privește titlurile prezentate, lansările de carte și evenimentele culturale, potrivit declarațiilor lui Connie Chifor, membru al echipei organizatorice: “Gaudeamus Craiova, ajuns în acest an la ediția a XVIII-a, este unul dintre cele mai longevive și cele mai dragi proiecte ale Radio România. Este un eveniment care a crescut vizibil de la an la an. Interesul participanților a sporit în mare măsură în ultima vreme, astfel încât în acest an nu am putut să îi primim pe toți expozanții care au dorit să participe. Vom face eforturi să rezolvăm această problemă la edițiile viitoare, pentru că, e foarte sigur, Craiova merită un asemenea eveniment. Interesul crescut al participanților a determinat un număr-record de standuri și o ofertă extrem de generoasă, care sperăm că îi vor mulțumi pe toți cei care vor trece pragul Târgului”.

Cu acest prilej, Editura ATMAN anunță titluri noi și reduceri atractive (20%-80%), în timp ce Editura Aius lansează cel de-al patrulea volum al poetei Eleanor Mircea, intitulat “Unborn”.

În viitorul apropiat, Editura Beladi anunță lansarea monografiei echipei de fotbal Universitatea Craiova și a lucrării monografice “Oltenia. Evoluție social-istorică și patrimoniu cultural”, ambele sub coordonarea profesorului universitar Dumitru Otovescu. Anul precedent, la ediția a XVII-a a Târgului de carte Gaudeamus, a fost lansat sub egida editurilor Beladi-Sitech volumul bilingv “Orașul Craiova, monografie. Craiova City, a Monograph”.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*