Tehnologie cu bani puțini: cum să te bucuri de gadgeturi mai bune cu maxim 500 de lei

https://www.shutterstock.com/image-photo/top-view-man-wearing-virtual-reality-458401537?src=MdF_U16S0Ghcc0udU6vKRg-1-4

Tehnologia este indispensabila in ziua de azi: fie ca vorbim de telefon, televizor, laptop sau orice alt dispozitiv cu o conexiune la internet, cert este ca ti-ar fi foarte greu sa te descurci fara ea.

De cele mai multe ori, dispozitivele de ultima generatie costa o avere, sute sau chiar mii de euro. Dar asta nu inseamna ca nu poti sa te bucuri de gadget-uri performante la preturi decente. Imbunatatind dispozitivele pe care deja la ei sau achizitionand altele noi, iata cum sa te bucuri de gadget-uri mai bune fara sa cheltui mai mult de 500 de lei:

Incearca un update pentru dispozitivele deja achizitionate

Daca vreunul din device-urile pe care deja le detii nu functioneaza destul de bine pentru cerintele tale, poti incerca sa le updatezi. De exemplu, daca laptopul tau are probleme cu bateria, i-o poti inlocui: descopera aici o gama larga de baterii si acumulatori. Daca laptopul tau se misca prea greu, se blocheaza des, incearca sa inlocuiesti hard disk-ul cu un solid state drive, care il va ajuta sa preia comenzile mai repede si sa nu se mai blocheze.

Iti poti updata si telefonul schimbandu- i bateria, ecranul sau carcasa ori orice altceva ai nevoie pentru ca acesta sa raspunda cerintelor tale.

O astfel de mica schimbare se va incadra cu succes in bugetul de 500 de lei daca alegi cu atentie produsele si cauti cele mai bune oferte.

Schimba ceasul clasic cu un smartwatch sau o bratara fitness

https://www.shutterstock.com/image-photo/woman-heartrate-watch-smartphone-gym-371098427?src=UTW4K-6al62ugVhoChMRQQ-1-18

Un smartwatch sau o bratara fitness se pot incadra perfect in bugetul de 500 de lei si vin la pachet cu super functii: monitorizarea pasilor facuti, a caloriilor arse, a kilometrilor parcursi, monitorizarea somnului si bonus, poti primi notificari si mesaje direct pe acest dispozitiv, atunci cand trebuie sa iti verifici notificarile pe fuga. Pe langa aspectul foarte placut si faptul ca majoritatea sunt rezistente la apa, astfel de dispozitive te pot ajuta si sa duci o viata mai sanatoasa, incurajandu-te sa faci mai multa miscare.

Pentru a te bucura de un smartwatch/bratara fitness, acestea trebuie sa fie in permanenta conectate la telefon, asa ca ai grija de bateria telefonului tau. Daca vrei sa stii cum sa incarci corect bateria smartphone-ului sau laptop-ului tau, gasesti aici mai multe detalii.

Incearca ochelarii VR

O pereche deochelari VR se incadreaza perfect intr-un buget de maximum 500 de lei, iar tu vei putea sa experimentezi noutatile aduse de realitatea virtuala. Acesti ochelari se conecteaza prin bluetooth cu dispozitive cum ar fi telefonul sau tableta si permit vizionarea de filme in VR sau testarea unor jocuri in VR. Realitatea virtuala reprezinta un pas important in dezvoltarea tehnologiei, iar in viitor va fi din ce in ce mai folosita, semn ca ar fi o idee buna sa te obisnuiesti cu ea de pe acum.

Tehnologia nu trebuie sa fie super scumpa si inaccesibila: te poti bucura de gadget-uri excelente sau imbunatatite fara sa cheltui mai mult de 500 de lei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*