Ți-ai cumpărat un Huawei P30 Lite? Iată 6 motive pentru care ar trebui să îl protejezi cu o husă!

Oricât de atent ai fi, există mari șanse să îți scapi telefonul pe jos. Impactul cu o suprafață dură poate duce la fisurarea ecranului, dar și la deteriorarea componentelor interne ale telefonului. Având în vedere cât de important este un smartphone în ziua de azi, este surprinzător cât de mulți oameni îl folosesc fără o husă protectoare. Dacă deții un Huawei P30 Lite și nu ai încă o carcasă corespunzătoare, află în acest articol motivele pentru care ar trebui să îți schimbi abordarea!

Iată care sunt motivele pentru care ar trebui să-ți cumpei o husă protectoare pentru noul tău smartphone:

1.Oferă protecție ecranului

Înlocuirea unui ecran spart este mult mai costisitoare decât protejarea acestuia în prealabil. Așadar, o carcasă de calitate este rezistentă la impact și previne fisurarea ecranului. În plus, când o husă se deteriorează, aceasta poate fi ușor de înlocuit.

2.Oferă un mai bun suport în palmă

Plasarea unei huse pe telefon poate îmbunătăți drastic capacitatea de a obține acea strângere suplimentară de siguranță, astfel încât să nu alunece cu ușurință din mână și să aterizeze în locuri nedorite, care ar putea să îi afecteze ecranul sau funcționalitatea.

3.Poate face telefonul să arate ca nou

Dacă ai folosit smartphone-ul fără protecție și, într-un moment de neatenție, ai zgâriat o parte a suprafeței, o husă potrivită poate masca imperfecțiunile și poate face telefonul să arate ca nou!

4.Poți beneficia de noi funcții

O carcasă nu oferă doar protecție telefonului tău, ci poate fi folosită și pentru alte scopuri. De pildă, unele modele sunt prevăzute cu compartimente pentru carduri și bancnote, având funcționalitatea unui portofel, dar pot fi folosite și ca suport pentru smartphone, foarte util atunci când ai o ședință online sau vizualizezi un videoclip.

5.Previne deteriorarea componentelor interne

O carcasă corespunzătoare previne deteriorarea componentelor interne ale telefonului tău. De pildă, în unele modele Huawei, antena celulară se află pe partea laterală a telefonului. Dacă telefonul primește mai multe lovituri în acel loc, semnalul se poate slăbi. Carcasa protejează, de asemenea, și camera telefonului de zgârieturi, atunci când este așezată pe diverse suprafețe. Așadar, dacă dorești să eviți aceste situații, comandă o husă pentru Huawei P30 lite de la Lerato, deoarece numai astfel poți avea parte de beneficiile smartphone-ului tău cât mai mult timp!

6.E o ocazie să-ți personalizezi telefonul

Pe lângă avantajele practice, personalizarea telefonului este un alt motiv pentru care să alegi o husă protectoare pentru Huawei P30 lite. Alegerea unei carcase personalizate, adaptată gusturilor tale, adaugă stil și caracter smartphone-ului tău. În plus, din moment ce atât de multe telefoane seamănă în ziua de astăzi, este util să îl diferențiezi de celelalte modele.

Nu mai este nici o îndoială că un smartphone este un instrument extrem de util în epoca modernă și poate chiar vital pentru susținerea ritmului vieții cotidiene. Drept urmare, dacă dorești să prelungești viața smartphone-ului tău, dar și să îi oferi un plus de personalitate, o carcasă de calitate și adaptată gusturilor tale este soluția!

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*