TOP 4 ținute pe care orice bărbat de peste 35 de ani și singur trebuie să le aibă în garderobă

Ținutele masculine au evoluat destul de mult în ultima vreme, devenind din ce în ce mai diversificate, astfel încât nu este greu să compui din cateva haine adevărate vestimentații pe care le poți purta atât la evenimente, cât și la birou. Chiar dacă ești singur, tot te poți ocupa de găsirea combinațiilor perfecte pentru tine.

Cămașa, sacoul și jeansii nu trebuie să lipsească din garderoba ta, însă mai sunt și alte haine cărora le poți găsi loc în dulap, chiar dacă ai trecut de vârsta de 35 de ani și pe care le poți descoperi mai jos.

Ce ținute nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat de peste 35 de ani și singur

1.  Ținuta sport

Ținuta sport este una dintre cele mai importante pentru bărbații de toate vârstele, deoarece aceasta se poate purta tot timpul atunci când nu ești la serviciu.

Pentru a compune o astfel de ținută, din șifonier nu ar trebui să îți lipsească următoarele:

  • pantalonii de trening;
  • adidașii;
  • tricourile din bumbac;
  • bluza de trening.

Pentru vremea rece, există și multe variante de hanorace pentru bărbați din care poți alege și care, clar, nu ar trebui să îți lipsească din șifonier.

2.   Ținuta de birou

Deși munca de la birou este pe cale să devină istorie, probabil, până atunci, tot va trebui să mergi la serviciu, motiv pentru care trebuie să fii atent la mai multe piese vestimentare, care, combinate cum trebuie, te vor ajuta să arăți impecabil de fiecare dată. Astfel, nu trebuie să îți lipsească o pereche de pantaloni și un sacou casual, o cămașă simplă într-una din culorile neutre (alb, gri, negru sau chiar bej) și bluze de zi cu zi care pot fi alăturate jeanșilor.

În ceea ce privește încălțămintea, o pereche de pantofi casual sau mocasini sigur te vor ajuta să-ți completezi look-ul și să te simți confortabil.

3.  Ținuta casual pentru ieșiri cu prietenii

Deși multe dintre piesele pe care le poți purta la birou merg și atunci când ieși în oraș cu prietenii, recomandat ar fi să ai puse câteva haine deoparte pentru timpul liber. Astfel, câteva tricouri și bluze casual, nu ar trebui să îți lipsească din dulap.

La încălțăminte, adidașii și pantofii casual pot fi purtați cu succes, pentru a te simți comod atunci când te vezi cu prietenii.

4.  Ținuta pentru evenimente

Chiar dacă ești singur, poți primi destul de multe invitații la evenimente, iar pentru acestea, ar trebui să pregatești cel puțin două ținute compuse din:

  • două cămăși elegante din materiale de texturi diferite, dar de calitate;
  • o pereche de pantaloni smart-casual;
  • o pereche de pantofi eleganți;
  • două sacouri.

Indiferent de preferințele tale în materie de haine, crearea tuturor acestor ținute se poate face în timp, astfel încât să îți creezi propriul tău stil vestimentar, fără a investi mult pe buget.

Este bine, totuși, să ai în minte câteva piese statement pe care să le combini, astfel încât să le porți de mai multe ori, atât la ieșirile în oraș, cât și cu alte ocazii.

Sursa foto: Pixabay.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*