Trei noi televiziuni în România

Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a votat proiectul pentru trei servicii de programe specializate pentru ştiri, comedie şi business, sub umbrela SC Aleph Media SRL cu şase voturi pentru şi două împotrivă pentru o investiţie de peste 14 milioane de euro.

SC Aleph Media SRL (Bucureşti) a solicitat licenţe pentru difuzarea prin satelit şi reţele de comunicaţii electronice a serviciilor de programe Aleph News/Aleph News HD, Aleph Business/Aleph Business HD şi Aleph Comedy/Aleph Comedy HD din Bucureşti, potrivit Mediafax.

Publicul vizat este cel cu un venit peste mediu, cu educaţie superioară care nu îşi găseşte astăzi în grila televiziunilor programe care să îi reprezinte interesele.

Potrivit discuţiei din CNA, pentru canalul Aleph News/Aleph News HD, cu format tematic informativ şi 80% producţie proprie, investiţia în acest proiect este de 1.710.800 de euro.

”Canalul de ştiri este un canal pur de ştiri pure. Nu este un canal de comentarii, este un canal care îşi propune să îi ofere celui care îl accesează o imagine”, a explicat Adrian Sârbu, cel care a prezentat în faţa CNA cele trei proiect.

Aleph Business/Aleph Business HD, cu 70% producţie proprie, pentru 55% programe de ştiri şi un procent programe de educaţie, anunţă o investiţie de 5.457.000 de euro. Este un canal de entertainement pentru comunitatea de business.

”Orice om interesat în a avea o viaţă pe care şi-o stăpâneşte din punct de vedere material. Nu sunt doar antreprenori ci şi oameni care sunt la nivel de management. Pentru un om care îşi trăieşte viaţa măsurat, o informaţie poate să fie utilă şi preponderent vom avea informaţii utile, de la utile la generatoare de emoţii. De la generatoare de interes pentru că pot avea o finalitate utilă până la informaţii generatoare de emoţii”, a spus Adrian Sârbu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*