Trei polițiști craioveni au refuzat mita oferită de un șofer auto

În ziua de 07.01.2018, ora 10:20, insp. pr. Pupăză Ionuţ, Aşp. Fota Balaci Adrian şi Ap. Talpoşi Alexandru, toţi din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflându-se în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, acţionând cu aparatul radar pe Calea Severinului din mun. Craiova, au depistat pe Erdogan Irey, 40 ani, cetăţean turc, cu reşedinţa în mun. Caransebeş, jud. Caraş-Severin, în timp ce conducea autoturismul marca Audi cu nr. AR.89.ZEK, cu viteza de 86 km/h şi având o concentraţie alcoolică de 0.09 MG/L alcool pur în aerul expirat.

Pentru a nu se lua măsuri legale împotriva sa, conducătorul auto a oferit lucrătorilor de poliţie suma de 350 lei.

Au fost informați lucrătorii din cadrul DGA, care au realizat flagrantul, cercetările fiind preluate de către structura competentă.

Ulterior, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a numitului Erdogan Irey, acesta fiind introdus în CRAP Dolj.

Insp. pr. Pupăză Ionuţ a absolvit Academia de Poliţie „A.I. Cuza”, promoţia 2011, Aşp. Fota Balaci Adrian, a absolvit Școala de Agenți de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2002, iar Ap. Talpoşi Alexandru a absolvit Școala de Agenți de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia 2012. A nu se mediatiza. A fost implementat în SIMIEOP cu fișa nr. M722762-0118.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*