Universitatea Craiova – FCSB. Au mai rămas câteva ore!

Universitatea Craiova – FCSB este prima partidă pe care oltenii o vor disputa cu noul manager general, Victor Pițurcă, pe banca tehnică.  Publicul oltean este entuziasmat de venirea noului antrenor. La primul antrenament al lui Victor Pițurcă de la Universitatea Craiova au fost prezenți aproximativ 3.000 de fani. 

Victor Piţurcă vrea titlul de campion cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova aşteaptă un titlu de aproape 3 decenii, iar Victor Piţurcă a recunoscut că visează la trofeu: “Ar valora extraordinar de mult! Aş fi cel mai fericit om din lume dacă s-ar întâmpla lucrul acesta. Dacă voi câştiga campionatul, nu voi primi niciun ban”, a mărturisit antrenorul oltenilor.

Victor Piţurcă promite şi spectacol – vrea să imprime un stil ofensiv la Craiova.

“La Craiova voi juca în funcţie de calităţile jucătorilor, Craiova va fi o echipa ofensivă. Echipa care mi-a plăcut cel mai mult mie a fost Universitatea Craiova de pe vremuri, care marca cu uşurinţă 4-5 goluri adversarilor. O echipă ca aia mi-aş dori, să vedem dacă voi reuşi să o fac”, a explicat Victor Piţurcă.

La rândul său, noul antrenor al roș-albaștrilor, Bogdan Vintilă, a avut la dispoziție două săptămâni să pregătească acest meci.

Partida Universitatea Craiova – FCSB se joacă astăzi, 15 septembrie, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită la Digi Sport 1. Biletele au fost epuizate în urmă cu aproape o săptămână.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*