Victor Piţurcă i-a impresionat pe jucătorii Universităţii Craiova. Ce au declarat despre noul antrenor

Victor Piţurcă i-a supus la cazne pe jucătorii Universităţii Craiova în pauza competiţională produsă de meciurile echipei naţionale cu Spania şi Malta. Oltenii au recunoscut că fostul selecţioner le-a impus un regim draconic, dar speră ca efectele să se vadă la meciul cu FCSB.

Chiar şi portarul Mirko Pigliacelli, pe care Piţurcă l-a lăudat, a mărturisit că a fost un program intens de pregătire.

“A fost multă oboseală, dar acum e bine, am avut o perioadă grea, începe însă o săptămână importantă. Sperăm că se va umple stadionul la meciul cu FCSB, că va fi un vulcan,” a declarat goalkeeperul italian, pentru Oltenia TV.

“Victor Piţurcă impune respect şi cere respect la rândul lui. A fost o perioadă încărcată, au fost 3 antrenamente pe zi, nu exagerat de grele, a fost o perioadă în care am acumulat şi am pregătit meciul cu FCSB ca să câştigăm. O să jucăm cu casa închisă şi cred eu că le vom face o bucurie suporterilor,” a spus atacantul Mihai Roman.

“A fost greu, un minicantonament, dar a fost foarte bun lucrul cu Piţurcă şi acum mergem înainte, urmează cel mai important meci pentru Craiova. Trebuie acum să câştigăm, Craiova noastră vrea campionatul,” a spus şi Tiago Ferreira, fundaşul care a refuzat să meargă la FCSB la schimb cu Mihai Bălaşa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*