Vine Al Treilea Război Mondial?! Ce au căutat oamenii, în disperare, pe internet

După moartea generalului iranian Qasem Soleimani, de către drone americane, există multe speculații despre ce s-ar putea întâmpla în continuare. Situația deja tensionată dintre Iran și SUA este acum escaladată.
Alături de numele lui Soleimani, sintagme precum Franz Ferdinand (a cărui asasinare la Sarajevo a dus la declanșarea Primului Război Mondial în 1914) și al Treilea Război Mondial au fost în topul căutărilor pe Google în ultimele ore, cu o mulțime de mențiuni pentru omul care a comandat atacul – președintele Donald Trump, scrie BBC.

xistă numeroase paralele între moartea generalului Soleimani și o altă crimă în urmă cu 105 ani. În iunie 1914, arhiducele Franz Ferdinand a fost împușcat mortal – alături de soția sa – în Sarajevo, Bosnia. Succesorul la tron al imperiului Austro-Ungar a fost asasinat de un activist bosniac de 18 ani, care s-a arătat furios că țara a fost preluată de imperiul arhiducelui. În urma acestui asasinat, țările lumii s-au împărțit și au pornit un lanț de evenimente care au dus la Primul Război Mondial.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*