Viorica Dăncilă, atac la trădătorii din PSD: Îi ține împreună setea de putere, ipocrizia

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale, a atacat sâmbătă, la evenimentul de lansare al programului de candidat, trădătorii din partid, spunând că sunt uniţi de ipocrizie şi setea de putere. Dăncilă l-a pomenit şi pe Victor Ponta, anterior Lia Olguţa Vasilescu numindu-l trădător.

“Nimeni nu ne va putea lua vreodată puterea şi voinţa. Nimeni nu va reuşi să ne distrugă şi să ne elimine! Oricât s-ar chinui să ne blocheze, să ne slăbească sau să ne dezbine, oricâţi de Iohannis, Ponta şi Tăriceanu s-ar mai ivi, noi suntem aici şi nu putem fi doborâţi decât atunci când vom renunţa, când vom depune armele”, a spus sâmbătă Viorica Dăncilă.

“Eu nu renunţ, nu dau înapoi, nu mă dau bătută în faţa celor ce vor să ne doboare! O să lupt cu toate forţele împotriva lor, aceşti barbaţi ascunşi în Palatul Cotroceni sau Casa Poporului, în spatele unor parlamentari lipsiţi de conştiinţă. Ei sunt tari doar la votul dat de trădătorii vechi şi noi. Dar noi vom fi tari la votul adevărat. La votul dat de români! (…) Nu îi uneşte nimic bun. Îi ţine împreună setea de putere, îi ţin aproape ipocrizia şi lipsa de principii, îi animă dorinţa de a vedea partidul nostru la pământ.Atât. Dar nu vor reuşi, pentru că, prin ceea ce au făcut acum, ne-au deschis calea spre o luptă deschisă, fără menajamente şi fără bariere, împotriva lor – a impostorilor, a trădătorilor, a mitomanilor – pentru a-i zdrobi în alegerile de anul acesta şi de anul viitor!”, a mai spus premierul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*