Vrei să afli ce se poartă vara aceasta? Iată 5 piese vestimentare care au revenit în trenduri printre oltence!

Nu rareori împătimiții de fashion spun că moda revine. După cum poți observa în jurul tău, nimic nu este mai adevărat. O serie de articole vestimentare sunt din nou în vogă, deși dispăruseră în perioada anilor 2000.

Acestea sunt pline de farmec și demonstrează nostalgia tinerei generații pentru vremurile în care au trăit părinții lor. În continuare, vei putea afla câteva sugestii de haine inspirate din deceniile trecute, pe care poți să le introduci în garderoba ta.

Descoperă 5 idei vestimentare vintage care sunt din nou la modă!

  1. Cămășile multicolore ale anilor ‘80

Le poți vedea peste tot, în magazinele marilor retaileri, dar și în buticuri sau shopuri second hand. Pentru că au un vibe optimist, sunt foarte apreciate de fete și de băieți deopotrivă.

Le poți identifica după gulerele specifice și după paletele bogate de culori. Cele masculine sunt ceva mai largi, dar uneori sunt purtate și de către fete, care le accesorizează cu o curea în jurul taliei. Dacă ai nevoie de inspirație în privința culorilor, găsești aici câteva idei.

  1. Blugii și pantalonii cu talie înaltă

Aceste piese merită aprecierea tuturor femeilor, deoarece sunt printre singurele care pun cu adevărat în valoare formele feminine. Au calitatea de a te face să pari mai înaltă și mai slabă.

Le poți purta într-o mulțime de combinații, cu tricouri scurte, cu cămăși legate în talie, cu hanorac, geacă sau palton. Dacă vrei să-ți creezi un look complet, adaugă și pantofi de damă cu toc gros. Astfel, ținuta este gata în câteva minute, iar tu ești pregătită să îți uimești prietenii cu alegerile făcute.

  1. Sacourile bărbătești

Hainele vintage se caracterizează prin croieli relaxate, care îți permit să te miști în voie. Această trăsătură se aplică și sacourilor masculine, care pot fi purtate atât de femei, cât și de bărbați.

Aspectul lor interesant se datorează faptului că nu sunt cambrate pe talie, ci urmează o linie dreaptă și au o lungime ce depășește puțin nivelul șoldurilor. Combinate cu tricouri sau cămăși, ele sunt alegerea potrivită pentru un look casual, lipsit de griji.

  1. Hanoracele din fâș

Jachetele și hanoracele sport din fâș se numără printre cele mai apreciate piese și le poți vedea asortate cu alte articole din aceeași gamă, dar și cu unele din stiluri complet diferite, ceea ce le oferă un aspect eclectic și boem.

Dacă îți place să te îmbraci în afara tiparelor, atunci combină un astfel de hanorac cu o rochie lungă și largă. Această ținută poate fi purtată atât în timpul zilei, cât și seara, la o ieșire în oraș.

  1. Gecile de blugi supradimensionate

Nu în ultimul rând, gecile lungi din denim merită toată atenția ta. Acestea sunt articole versatile și pot fi purtate cu pantaloni scurți sau lungi, cu fuste midi sau mini, cu rochii mulate sau cu salopete.

Cu siguranță, un asemenea articol îți va oferi un aer ștrengăresc și fresh. Dacă vrei să adaugi un detaliu de efect, poți opta pentru un model cu o ilustrație pictată pe spate.

Așadar, te poți inspira din orice stil sau epocă, atât timp cât te simți bine în pielea ta, purtând acele haine!

Sursa foto: shutterstock.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*