Zgonea, despre Ponta: Întotdeauna îl susțin, ca prieten, partener de proiect și ca om

Întrebat dacă l-a îmbărbătat pe premier în ultimele zile, Zgonea a spus: “Bineînțeles, ca prieten, ca partener de proiect, și ca om, vechi de 20 de ani în partid, întotdeauna îl susțin, și pe el și pe Liviu Dragnea și pe toți ceilalți colegi ai mei, care trec prin momente dificile. Eu mă uit la marea fotografie și eu cred că în acest moment Guvernul României a făcut foarte mult bine României. Este decizia domniei sale (n.r. — a premierului Victor Ponta) pe care trebuie să o ia, nu vreau să comentez, dar vom discuta la momentul respectiv”, a spus Zgonea, după ce a ieșit din sala de plen a Camerei Deputaților, unde a deschis evenimentul “Parlamentul copiilor”, care își propune să ofere tinerilor posibilitatea de a înțelege importanța rolului și funcțiilor Parlamentului, precum și a doctrinelor partidelor politice parlamentare.

El a adăugat că, deși nu face niciun comentariu, nu trebuie să se ascundă faptul că Victor Ponta și familia lui trec prin momente dificile.

“6 iunie 2015 nu este o cifră care să ne aducă zâmbetul pe buze, nu suntem într-o situație foarte bună în acest moment, nu vreau să comentez alte lucruri, nu le-am comentat, și știți bine că eu sunt unul dintre politicienii care niciodată nu am comentat crizele politice la televizor, înainte de a le discuta în cadrul PSD, sau în cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputaților, dacă au fost crize ale acestei instituții. Nu trebuie să ne ascundem (…), momentele acestea și clipele prin care trec el și familia lui sunt dificile. Ca politician, și eu și el suntem vaccinați, știm aceste lucruri, suntem pregătiți pentru orice, că de aceea ne-am ales această meserie”, a spus Zgonea.

Direcția Națională Anticorupție a anunțat vineri că procurorii au dispus începerea urmăririi penale față de premierul Victor Ponta, la data faptelor avocat, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălarea banilor, în dosarul de corupție de la companiile energetice Turceni și Rovinari privind încheierea unor contracte de asistență juridică.

sursa: AGERPRES

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*