Zgonea, despre Sărbătoarea Sf.Nicolae: Ziua de astăzi ar trebui să fie una a generozității și considerației față de semeni

“Ziua de astăzi ar trebui să fie una a generozității și a considerației față de semenii noștri. Trebuie să ne amintim de cei de lângă noi nu doar în zilele de sărbătoare, ci oricând luăm decizii hotărâtoare pentru destinul lor. Trebuie să înțelegem așteptările și speranțele celor de lângă noi. Dacă atunci când economia o permite, când avem o bună creștere economică, nu îndreptăm societatea, când să facem acest lucru? Lumea nu își alege conducătorii pentru a le explica cât de săraci și competitivi trebuie să fie, ci pentru a lua măsuri pentru a trăi mai bine. Orice guvern nu trebuie să uite care este menirea guvernării. Da modernizării administrației și sistemului bugetar, dar acest lucru nu se face pe seama celor săraci, ci a eficientizării unor sectoare economice”, afirmă Zgonea într-un mesaj postat duminică pe pagina sa de Facebook.

El susține că rolul Guvernării este să ajute oamenii să trăiască mai bine și atrage atenția actualului Executiv ca la viitoarele inițiative legislative economice ”să nu uite că o țară e mai mult decât o companie”.

“Guvernul tehnocrat ar trebui ca în viitoarele sale inițiative economice să nu uite că o țară e mai mult decât o companie, o țară e alcătuită din milioane de oameni cu familiile lor, visurile lor, dorințele lor de a trăi mai bine. Iar rolul Guvernării e să ne ajute să trăim mai bine, să ne ridicăm ca țară. Nu te poți ridica dacă 2 din 5 romani sunt sub pragul sărăciei și lași această situație să continue. Te ridici doar când creezi condițiile ca toți românii să trăiască mai bine! Bucureștiul nu este Bruxelles și niciun sat sau orășel din România nu are prosperitatea unui sat sau orășel din Occident! Rolul nostru este să ajutăm românii să trăiască mai bine în Europa, iar guvernul tehnocrat nu trebuie să uite acest lucru. Dincolo de cifre și statistici se află viețile și speranțele unor oameni”, conchide Zgonea.

AGERPRES

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*